Kontakt

Kontakt Psyklus

Pr. 1. juli 2022 kan jeg modtage klienter med lægehenvisning i min klinik i Randers C. Det betyder, at klinikken i Auning lukker pr. 15.1.22. Er du klient eller tidligere klient i Auning, er du selvfølgelig velkommen til at forsætte din behandling i klinikken i Randers. Såfremt du ønsker at forsætte i psykologbehandling i Auning kan du kontakte Michael Overvad, som overtager klinikkens lokaler i Auning Fysioterapi pr. 01.08.22. Han vil være der 2-3 dage ugentligt og kan kontaktes på tlf. 61 77 23 55

Sædvanligvis ligger klientsamtaler i tidsrummet 8.30-13.30 mandag til fredag. Desuden arbejder jeg 1-2 lørdage om måneden.

Psyklus
Dytmærsken 8,1
8900 Randers C

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
(+45) 8174 7430

Se omgivelser

Parkering mv.

Parkering i Randers: Klinikken i Randers ligger lige op ad busholdepladsen, hvorfor det er nemt at komme til klinikken via offentlig transport. Desuden er det nemt at parkere tæt på klinikken, da der er betalingsparkering lige nedenfor samt parkeringshus 100 m. fra klinikken.

Handicapvenlig klinik

Klinikken er handicapvenlig. Klinikken ligger på 1. sal, men der er bred opgangsdør og elevator. Venteværelset og klinikken er store og rummelige, og der forefindes handicaptoilet i forbindelse med venteværelset. Hvis du synes at venteværelset er for stort og utrygt, eller der er for mange mennesker, så er du velkommen til at sætte dig i sofaen i gangen skråt over for mit kliniklokale.

Ved telefonisk henvendelse

Jeg har i øjeblikket ikke en fast telefontid, så læg venligst en besked med navn og telefonnummer, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Fill out my online form.