gratis forsamtale
  • Hjem
  • Gratis forsamtale

Gratis forsamtale

Hver uge tilbyder Psyklus gratis forsamtaler, hvor du kan få lejlighed til at møde mig.

Samtalen vil vare fra 10-15 min, og der vil ikke være tale om egentlig behandling. Men du har mulighed for at møde mig, og mærke om der er kemi. Der er tid til, at du kort kan opridse de problemer, du gerne vil arbejde med, og du kan få en vurdering af, hvad jeg kan tilbyde dig. En forsamtale er ikke egnet til tungere problemstillinger, som fx traumer, spiseforstyrrelser eller lignende.

Du bedes respektere, at der ikke er tale om enkeltstående rådgivning, forsamtalen har til formål, at vi kan møde hinanden, og jeg kan give dig et indblik i dine muligheder og vores fremtidige samarbejde. 

Det er ikke en forudsætning for at starte i et forløb hos mig, at du kommer til en gratis forsamtale. De fleste starter direkte med en almindelig konsultation. 

Den gratis forsamtale har en værdi af kr. 250, men jeg har valgt at udbyde disse, som en ekstraservice. Der udbydes derfor kun et begrænset antal af disse ugentligt. Du bedes respektere, at de almindelige afbudsregler, også er gældende for de gratis forsamtaler, af hensyn til andre klienter.

Du kan booke den via telefon, sms eller email.