behandlingsomraader
  • Hjem
  • Behandlingsområder
  • Ufrivillig barnløshed

Ufrivillig barnløshed

Er du ufrivilligt barnløs, og har været det gennem længere tid, kan det være nødvendigt med støttende samtaler, både som par og eventuelt individuelt. Hvis man som kvinde er ufrivilligt barnløs, og måske skal i gang med fertilitetsbehandling, eller er i midten eller slutningen af processen, så kan der opstå både sorg, krise og depression som følge af fertilitetsbehandlingen. Et sådant projekt sætter gang i mange spekulationer om fremtiden, om hvem er jeg som kvinde, hvis jeg ikke får børn? Hvad er meningen med tilværelsen? etc. Dette vil for de flestes vedkommende bringe dem ud af fatning. Nogle par oplever, at manden og kvinden håndterer den ufrivillige barnløshed meget forskelligt, hvilket kan give særligt kvinden en følelse af at stå alene med den sorg, det er at være ufrivilligt barnløs.

Jeg har erfaring og viden om de forskellige former for fertilitetsbehandling, og kan derfor følge jer i den proces, og så er jeg skarp på, hvad sådan et livsprojekt kan bringe med sig af følelsesmæssige og psykiske komplikationer, hvis det ikke umiddelbart lykkes.

Jeg er pt. en af de eneste psykologer med ydernummer, der har specialviden indenfor ufrivillig barnløshed. Dvs. at har du en henvisning fra din læge på fx depression, men det i virkeligheden omhandler din ufrivillige barnløshed, ja så kan du gå hos mig, hvor sygesikringen betaler 2/3 af dit honorar.

Da jeg udbyder onlineterapi er det umiddelbart ligegyldigt, hvor I Danmark du befinder dig.
Jeg har meget lidt ventetid, hvis du har denne problematik. Skriv det blot i din henvendelse.