behandlingsmuligheder

Supervision

Supervision for psykologer

Jeg superviserer psykologer med henblik på autorisation. I supervision af terapeutiske forløb vil der være et særligt fokus på den kognitive forståelse og denne metodes evne til at skabe mentale forandringer, sideløbende hermed også de kropslige og følelsesmæssige processer, der uundgåeligt må følge med enhver erkendelsesproces.

Individuel supervision - for fagpersonale, herunder SOSU-assistenter, sygeplejersker, læger, pædagoger, lærere, ledere m.fl.

Supervision og karrierecoaching tager udgangspunkt i samspillet mellem dig som supervisand og din rolle/funktion, enten overfor de enkelte individer, du er i interaktion med eller til din arbejdsplads som helhed. Her har du mulighed for at få den sparring på vanskelige beslutninger, samarbejdsproblemer, konflikter, stress m.m., som du ikke får på din arbejdsplads. Hos mig får du mulighed for at dele dine overvejelser, og jeg vil med "neutrale" øjne give dig det med-  og modspil, som kan forøge din indsigt i personlige mønstre og handlemuligheder.

Gruppe supervision

Gruppe supervision er en struktureret gruppesamtale på 3 timer med 5-7 personer. Deltagerne i gruppen er på skift i dialog med supervisor, hvor de øvrige deltagere lytter med og udgør et baggrundsteam, som bidrager med deres ressourcer og muligheder, bl.a. i form af reflekterende teams. Metodemæssigt tages der udgangspunkt i systemisk og kognitiv tænkning. Gruppe supervisionens særlige styrke er, at man inddrager gruppen, som repræsenterer en rigdom af tanker, nysgerrighed, viden, associationer, livserfaring og kreativitet. Jeg arbejder ud fra den anerkendende dialog, som gør, at ressourcerne i det enkelte menneske styrkes og synliggøres.
Inden gruppe supervisionen starter, udarbejder gruppe og supervisor en kontrakt med bl.a. aftaler om mål, ønsker, gensidige forventninger, tidsramme, sted og tavshedspligt.

Jeg tager normalt 1.500,- kr. i timen for supervision, men hvis du køber de 40 timer på én gang, så yder jeg 200,- kr. i rabat pr. time, så du sparer altså 8.000,- kr.

Er I 2 personer, er der yderligere rabat pr. person. Kontakt mig, hvis I er interesserede i det. Der er ikke moms på dette forløb og husk, at selvom I er 2, så tæller det 1:1 i autorisation.

Vi afsætter min. 2 timer hver gang, så der er plads og tid til fordybelsen.